Home

You might have heard that sleeping is important to your wellness. After seeing your complete medical history the physician will put in your name and other details in Florida marijuana use registry commonly called The Compassionate Care Registry. After completing the registration procedure, you might have to fill a health history form medical cannabis card. Provided you can show that you require marijuana to take care of a health condition, it’s within your right to utilize it freely.

Ben je uitwonende student(e) en ontvang je de uithuiswonende beurs van DUO??

LET DAN GOED OP!!

Tot nu toe hebben we 22769 bezoekers gehad.

DUO laat ter controle van de studiebeurs huisbezoeken uitvoeren door SVLand uit Zoetermeer en zij legitimeren zich bij u als DUO-medewerker hetgeen onjuist is omdat zij in werkelijkheid in dienst zijn bij SVLand en niet bekend maken dat zij slechts door DUO ingehuurd worden.

Respect en manieren hebben de heren onderzoekers niet of nauwelijks en voor je het weet zitten ze te neuzen in je strikt persoonlijke zaken waarbij vieze ouwe kereltjes van 68 jaar of mogelijk zelfs nog ouder kwijlend en al maar wat graag willen snuffelen in je ondergoed, van “seksuele intimidatie” zijn ze dan ook niet bepaald vies!!

Let goed  op!!!  De mooie heertjes doen alles vanuit “vriendelijk vragen” en misbruiken het feit dat jij  als student(e) op dat moment werkelijk overdonderd bent “tuin daar dus niet in” De medewerkers van SV-Land zijn helemaal niks en zijn zeker geen Politieambtenaren.

Het is nog erger dan sexting want ze vertellen je dat meewerken niet verplicht is maar dat het uiteraard gevolgen zal hebben voor je studiebeurs als je dat niet doet. Het geteisem van SVland en DUO maakt zich dan ook schuldig aan afdreiging!

SVLand verteld op haar internetsite dat zij er ozo  (klant)vriendelijke onderzoeksmethoden op nahouden, waarbij de indruk gewekt  wordt dat SV-Land alleen maar respectvol met je omgaat maar niets is minder waar, het zijn de  meest arrogante individuen “hoogstens” met een BOA-aantekeningetje die hun macht op een meer dan misdadige wijze misbruiken om jou te kunnen intimideren of te beschadigen.

Op de website van SV-Land wordt aangegeven dat er een klachtenprocedure is maar ze reageren gewoon niet, hetgeen ook wel aangeeft dat je te maken hebt met gepeupel. Tot op heden heeft SV-Land niet willen verklaren waarom ook (dames)ondergoed deel uit kan maken van een onderzoek! Reden waarom wij via deze internetsite de Minister van Onderwijs vragen om hier op te reageren en welk specifiek belang hiermee gemoeid is!

En neeeeeehhh!!!  de auteurs van deze site en de hier besproken studente hebben geen fraude gepleegd integendeel zelfs, er zijn maar weinig studenten die keurig elke schooldag precies hetzelfde doen met hun OV-reisproduct zoals de hier beschreven studente,  maar dat wilden de heertjes tijdens hun onderzoek natuurlijk helemaal niet inzien omdat het leuker is om een jongedame van amper 20 jaar op een hele gemene wijze seksueel te kunnen intimideren!!

De auteurs van deze internetsite vinden het onacceptabel dat je op basis van het één of andere duistere risicoprofiel welke afkomstig is vanuit een dom computersysteem  steeds opnieuw aangemerkt kan worden als verdachte van fraude en door een stelletje BOA-boeven van SVLand overvallen kan worden in je eigen woonruimte.

Als je denkt “ik heb niks te verbergen dus so what”?? dan moet je goed beseffen dat de leugenachtige onderzoeksrapportages tientallen jarenlang bewaard worden en maar al te vaak ook in de handen terechtkomen bij derden die daar geen recht op hebben. Het is ook belangrijk om te weten dat het gespuis maar al te vaak vanuit “algoritmen” de meest domme onderzoeken en interventies  tot stand laat komen en het zogenaamde huisbezoekje is dan de volgende stap!

De student(e) van gescheiden  ouders vormt een bijzonder te bejagen prooi door DUO en SV-Land, en dat is dan ook onomstotelijk gebleken uit de opgemaakte rapportage, hierbij stelde de rapporteur vast dat de ouders op 1.179 meter afstand zouden wonen. Dat is weliswaar het adres van haar vader maar de studente in kwestie wil haar vader nooit meer zien en dat komt vooral door haar nieuwe stiefmoeder in casu een Politieagente die haar op 12 jarige leeftijd  de straat trapte. Ter illustratie staat deze casus onderaan opgetekend op de website www.rtdcs.nl onder praktijkgevallen Paula. Overigens wordt hierbij opgemerkt dat tegen de stiefmoeder door Paula ook een aangifte werd gedaan van psychische mishandeling en er ook nog een integriteitsonderzoek plaatsvond.

Als ze het volkomen mis hebben zoals bij deze studente aan de hand is geweest krijg je natuurlijk geen schadevergoeding, want ook al hebben ze jou tot in het diepste van je privacy gekrenkt waardoor jij je  niet veilig meer voelt in je eigen huis en daardoor zelfs een zelfmoordpoging onderneemt, dan nog merken de witte boordencriminelen van SVLand op dat je toch onderzoek moet kunnen doen naar fraude! SV-Land is een domme en lompe organisatie die onbewezen verdachtmakingen en insinuaties verheft tot waarheid hetgeen maar al te vaak ten koste gaat van jouw integriteit.

Bij geschillen en heftige touwtrekkerijen zoals hier aan de orde zijn geeft de zogenaamde onafhankelijke klachtencommissie van SV-Land niet thuis.

De auteurs zijn het overigens wel eens met de stelling dat fraude aangepakt moet worden maar als huisbezoeken uitmonden in respectloze huiszoekingen bij betrokkenen die geen fraude hebben gepleegd maar wel zo als zodanig behandeld worden is het de hoogste tijd voor verzet!

De opgetekende rapportage door SVLand wordt je na een gedaan verzoek tot het krijgen van inzage zelfs onthouden alsof dat de gewoonste zaak van de wereld is en vooral indruisen tegen alle bestaande wetten die de privacy beschermen.

We zullen binnenkort al die studenten eens een fijne gebruiksaanwijzing gaan geven die het leven van BOA-s en achterbakse recherchebureautjes wat minder aangenaam zullen maken. Adresfraude raden wij dringend af want voor een luttele 200 euro vergooi jij je toekomst!!

De auteur van deze site is zeker geen student maar vind het asociaal hoe het gespuis van DUO en SV-Land omgaat met de belangen van studenten.

Zorg dat je als studente altijd beschikt over gebruikt maandverband tampons of gebruikte condooms die kan je als het nodig is mooi inzetten om de fraaie heertjes mee om de oren te slaan!